2010-12-10





Svar
Arkiverat under: Svar på tal

Sv: Ja, men det är lagligt i Kalifornien, och hon började bara skratta. :) Som du ser vill hon inte göra det (typ) :)
/Denise

Anonym skriver:
2010-12-10 kl 17:08:57

En video som visar hur Miley Cyrus inhalerar ur en så kallad bong i samband med hennes 18-årsfest tidigare i år har nu läckt ut på nätet.

I klippet ser man hur den unga stjärnan inhalerar från rökdonet. Hon utbrister: ”Jag har en dålig tripp här” och tar miste på en av sina vänner och expojkvännen Liam Hemsworth.



— Herregud! Han är så lik Liam. Är det jag som trippar? säger hon och fnittrar.



Videon, som publicerats av TMZ, tros ha blivit till hemma hos en av Mileys vänner i Los Angeles. Den ska senare ha blivit stulen eller kopierats från kameran, uppger en källa.



Bongen uppges ha varit fylld med profetsalvia, som innehåller starka psykoaktiva substanser. I Sverige är den både förbjuden att inneha och sälja, men i delstaten Kalifornien är innehav av den hallucinatoriska örten inte olaglig.



Miley, som slog igenom som barnstjärna i Disneys tv-serie ”Hannah Montana”, har skakats av flera skandaler de senaste åren.



Tidigare i år orsakade hon ramaskri i USA då hon fångades på bild drickandes öl på en nattklubb i Madrid. Hon var 17 år när fotot togs. Åldersgränsen för alkoholkonsumtion i Spanien är 18 år.



Även videon till låten ”Who owns my heart” har blivit kritiserad. Amerikanska nätverk för föräldrar rasade mot Mileys lättklädda och sensuella uppenbarelse samt att hon i videon smeker och tar på äldre killar på dansgolvet.



Första skandalen kom redan 2008, när hon vid 15 års ålder poserade naken, endast klädd i ett lakan, i magasinet Vanity Fair.

Anonym skriver:
2010-12-10 kl 17:09:33

hon sa att hon själv var tippad?????

Namn:


E-post: (visas ej)


URL/Bloggadress:


Din kommentar: