2010-12-08





Hannah Montana Forever: One of TV's success stories
Arkiverat under: Hannah Montana

Eftersom tv infördes över 60 år sedan, verkar det som om varje generation har haft en slutgiltig barn-TV visar att de ser tillbaka på.

Reklam
Många av dagens ungdomar kommer att växa upp att reflektera över en tid när de glupskt såg ett program som kallas Hannah Montana Forever.

För dem av oss som inte kan finna oss sitter framför TV: n väntar otåligt varje vecka för nya avsnitt av denna serie, är det fortfarande intressant att avslöja precis vad det handlar om Hannah Montana franchise som har barn i hela fängslade världen.

Till att börja med är plotline av denna serie tilltalar ganska till barn. I showen, spelar amerikansk tonåring känsla Miley Cyrus rollen som en vanlig tonåring som heter Miley Stewart. Miss Stewart är precis som alla andra i den meningen att hon behandlar samma upp-och nedgångar som sina jämnåriga, men det som skiljer henne förutom det faktum att hon har en hemlighet.

När skolan klockan ringer och skåpen stängs hastigt varje dag, är Miley inte längre en avslappnad brunhårig belle, hon Dons sin förklädnad, en blond peruk, och blir hennes alter ego, en internationellt känd popmusik stjärna kallad Hannah Montana . För att få chansen att behålla en känsla av normalitet och få det bästa av två världar, håller Miley det faktum att hon är Hannah Montana hemligt för alla utanför hennes familjemedlemmar och nära vänner.

Det tar inte mycket tänkande för att förstå hur denna kurva linje är något som många barn befinner sig bifogas. Faktum är att om vi bara ser tillbaka till en tid när vi var yngre, är chansen att vi hade ambitioner att bli känd skådespelare, sångare eller idrottare. Medan träffa böcker och lärdomar varje dag i skolan kan vi alla fortfarande föreställa sig en tid där vi stirrade ut genom fönstret drömmer om alla fantastiska saker som vi ville vara.
Med Hannah Montana unga tittare av serien kan se en tjej som får bo drömmen om att bli en berömd sångerska i unga år, medan hela tiden går igenom liknande situationer i vardagen för sig själva.

Bortsett från att berätta en historia som är tilltalande för ungdomar har visar garnered också mycket av sin framgång från sitt otroligt populära stjärna, Miley Cyrus.

Det är något om den här unga damen att barnen känner att de kan kontakt med, kanske det är den stil hon tar till showen, hennes leverans eller de låtar hon sjunger som Hannah Montana. Hur som helst verkar det som om det finns en outtalad förbindelse mellan Cyrus och hennes otaliga fans, och detta starka inslag kan mycket väl vara en stor anledning till denna serie har blivit så kraftigt framgångsrik.

I själva verket har Hannah Montana franchise vuxit till att bli så populär att Bortsett från att ha fyra serier under sitt bälte, också det har expanderat med lanseringen av två framgångsrika filmer.
Hannah Montana & Miley Cyrus: Best of Both Worlds Concert släpptes på biograferna i USA 2008 i Disney 3D, som visar exklusiv live konsert bilder från 2007 års turné. Medan filmen var ursprungligen endast avsett att på skärmar för en helg, på grund av en sådan stor efterfrågan det rullat på i flera veckor därefter. I själva verket, efter att ha gjort över $ 65 miljoner bruttoförsäljning biljettintäkterna enbart i USA, gick filmen på att släppas inom en rad olika länder över hela världen.

Ridning på efterfrågan på mer Miley, släppte Disney också Hannah Montana: The Movie 2009. Denna film var en förlängning av TV-serien och bad att fråga huruvida Miley Stewart kunde balansera sitt liv som en vanlig tonåring med sitt separata liv som popstjärna. Denna film var också en stor kommersiell framgång föra in nästan $ 80 miljoner i brutto försäljningen i USA biljettintäkterna, innan man inleder på teatrar runt om i världen.
Bortsett från filmerna knutna till TV-programmet, har Miley feber tagit till hyllorna av detaljister i hela Storbritannien. Barnen kan klä ut sig i Hannah Montana kläder, ta deras Hannah Montana anteckningsböcker till skolan och till och med skriva ner sina anteckningar med en Hannah Montana penna. Utbudet av varor i samband med Hannah Montana är till synes oändlig och eftersom fler och fler barn blir inblandade, fortsätter Disney att släppa nya produkter till sina högar av oroliga fans.

Efter två filmer, tre serier och ändlösa Hannah produkter på marknaden, är Disney Channel vädring för närvarande den fjärde och sista serien med titeln Hannah Montana Forever. Fans av serien kommer att hitta alla deras besvarade frågor som Disney arbetar hårt för att linda upp alla kvardröjande storylines som har funnit sedan den första utgåvan av serien i USA 2006.

Som ett sätt att främja detta nya program, har Disney också lanserat en webbplats där unga fans kan spela Hannah Montana spel och bläddra igenom Hannah Montana bilder på alla sina favoritfigurer.
Trots att denna serie kommer att nå sin slutliga slutsats kort, det är säkert att säga att fans av showen fortfarande har mycket mer att se fram emot i framtiden. Miley Cyrus, seriens stå ut stjärnan, har visat sig som en stigande popsångare. Tanke på att hon är bara 18 år gammal, det är säkert att säga fröken Cyrus har mycket att tillföra Hannah Montana när serien är allt insvept.

Sammantaget är det ganska fascinerande att tänka hur framgångsrik en franchise kan bli på så kort tid, och trots att programmet kommer snart att ingå det säkert kommer att lämna ett långvarigt märke i modern populärkultur.
Nya avsnitt av Hannah Montana Forever är vädring på måndagar kl 17:00 på Disney Channel i Storbritannien.

Skrivet av Sabina

emelie larsson skriver:
2010-12-08 kl 10:58:25

Vad ändvänder ni för photoshop ?

Älskar er bloggdesign

kramkram

Namn:


E-post: (visas ej)


URL/Bloggadress:


Din kommentar: